Artikler, Links, Podcasts & Videos

”Ibogaine – rite of passage”

”Ibogaine – rite of passage” –

http://topdocumentaryfilms.com/ibogaine-rite-of-passage/

En ganske aldeles glimrende oplysningsdokumentarfilm omkring den afrikanske rodbarkplante ”Ibogaine” der i syntetiseret form anvendes ceremonielt og som rituelt rusmiddel ved en slags konfirmationsritual på tærsklen til voksenlivet i visse stammer i landet Gabon i Afrika og som terapeutisk virkemiddel ved alternativ stoffri behandling i den vestlige verden, hvor virkestoffet i Ibogaine har vist sig at være i stand til at slette kroppens erindring om opiatafhængighed og vores erfaring viser endvidere, at årtiers tobakshunger, som en slags sidegevinst, også kan forsvinde.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.