Artikler, Forsiden, Gæsteskribenter, Narkopolitik, Nyheder

Narkokrig koster skatteydere mindst 5 mia kr. Kommentar af Lars Christensen i Børsen d.8-8- 2017:

Lars Christensen: Narkokrig koster skatteydere mindst 5 mia. kr.

Børsen: Lars Christensen, økonomisk kommentator

  1. AUG. 2017.

KOMMENTAR – I den seneste tid er bandekonflikterne igen blusset op, og reaktionen fra politisk hold har været den sædvanlige. Der er behov for flere ressourcer til politiet. Og det er da også en mulighed, at endnu flere penge til politiet kan hjælpe, men måske det også var på tide at overveje, om skatteborgerne får nok for de 10 mia. kr., der bruges på politiet om året, og for de 3 mia. kr., der bruges på Kriminalforsorgen.

Der er uden tvivl mange årsager til, at bandekonflikten nu igen er blusset op, men det er uomtvisteligt, at krigen om markedsandelene på det danske narkomarked spiller en betydelig rolle – på samme måde som det var tilfældet med rockerkrigen mellem Bullshit og Hells Angels i 1980’erne og senere mellem Hells Angels og Bandidos i 1990’erne.

Læs kommentaren i Børsen