Artikler, Forsiden, Nyheder, Podcasts & Videos, Pressemeddelelser

Mindedagen for Stofbrugere 2014 – en videorapport af Igor Kouzmenko

https://www.youtube.com/watch?v=1d8miT1_S9k Den 21. juli på den internationale Mindedag for Stofbrugere mødtes mere end 100 mennesker på MIndestedet for Stofbrugere på Halmtorvet i København – for at lytte til talerne af […]

2014-07-21 18.32.13

https://www.youtube.com/watch?v=1d8miT1_S9k

2014-07-21 19.14.24

Den 21. juli på den internationale Mindedag for Stofbrugere mødtes mere end 100 mennesker på MIndestedet for Stofbrugere på Halmtorvet i København – for at lytte til talerne af Guy Pierre Levesque fra interesseorganisationen “MetáDamé” i Montreal Canada – sognepræst i Kristkirken Mette Gramstrup og Anja Plesner Bloch leder af Brugernes Akademi – og Kuki læste sine hjertegribende digte og “Charlie Campari” spillede og sang sin egen komposition; “My three horses” – og vi holdt et minuts stilhed til minde om dem der har forladt os og til allersidst sang vi alle: “Altid frejdig når du går” – som fællessang

– 210 farverige blomster dækkede græsplænen – som symboliserede de 210 fatale overdoser i 2012 – (det seneste statistiske antal fra Rigspolitiet.)

Det var en både højtidelig men også hyggelig mindeceremoni – og vi takker alle deltagere der delte deres tid med os – vi håber at alle dukker op igen til Mindedagen den 21.7. næste år.