Links

Vidste du det? – Ny viden om krigen mod narkotika

Vidste du det? – Ny viden om krigen mod narkotika En engelsksproget video Produceret af Oscar-vindende studie for Global Drug Policy Program for Open Society Institute, International Drug Policy: en […]

Vidste du det? – Ny viden om krigen mod narkotika

En engelsksproget video Produceret af Oscar-vindende studie for Global Drug Policy Program for Open Society Institute, International Drug Policy: en animeret rapport fra 2009 som sætter fokus på nogle af de katastrofale konsekvenser af narkotikapolitikken i de seneste år, og foreslår løsninger for en farbar vej frem. En video for alle der ønsker at forstå mere om fejl og mangler ved forbudspolitikken og om alternativerne der har vist sig at være mere omkostningseffektive, sikrere og mere humane.

Publiceret af det Internationale Centre for Science in Drug Policy — hvor viden, ikke ideologi bestemmer forslag til en forbedret narkopolitik.

http://www.youtube.com/watch?v=Do-RCrOrkpY

International Centre for Science in Drug Policy – www.icsdp.org.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.