Kontaktadresser

Her findes BrugerForeningens adresse, telefonnummer og e-mail adresser til bestyrelsen.

Ønsker du at støtte BrugerForeningens arbejde eller indbetale medlemskontingent –

100 kroner om året – kan pengene indbetales til:

Danske bank: Reg nr.: 9570 konto: 4280955353

BrugerForeningen (BF) – for aktive stofbrugere

Tlf.: 35 36 01 50 midlertidigt ude af drift fra 1.5. 2017

.dk er fjernet på BF’s e-mail adresser for at begrænse spam mails E-mail: jk@brugerforeningen.xx

Bestyrelsesmedlemmer: E-mail: jk@brugerforeningen.xx, Jørgen Kjær (Formand)

E-mail: wj@brugerforeningen.xx, Winnie Jørgensen (Næstformand)

E-mail: tlj@brugerforeningen.xx, Tom Linnert (Kasserer)

E-mail: rk@brugerforeningen.xx, Rose Krubally

E-mail: ej@brugerforeningen.xx, Eva Juncker (Koordinator)

1. Isabella Vangsgaard

Hej Brugerforeningen,

Vi er to pædagogstuderende som er i gang med at skrive bacheloropgave omkring stofmisbrug, og derfor synes vi det kunne være interesant hvis vi kunne få lov til at besøge jer og evt. stille nogen spørgsmål. Vores bacheloropgave skal primært være et brugerperspektiv, med et primært fokus på livskvalitet hos stofbrugeren samt relationen i et behandlingsforløb og hvordan denne relation kan støtte op om stofbrugerens egen følelse af livskvalitet.

Julie Hansen og Isabella Vangsgaard