Ikke kategoriseret

Indstillet til Fællesskabsprisen! EN GRUPPE AF FRIVILLIGE STOFBRUGERE DER SAMLER BRUGTE KANYLER OP I KØBENHAVNS GADER. SPRØJTEPATRULJEN I HOVEDSTADEN

EN GRUPPE AF FRIVILLIGE STOFBRUGERE DER SAMLER BRUGTE KANYLER OP I KØBENHAVNS GADER – SPRØJTEPATRULJEN I HOVEDSTADEN er instillet til FÆLLESKABSPRISEN 2018. INDSTILLET 21. APR, 2018 SprøjtePatruljen er en gruppe […]

EN GRUPPE AF FRIVILLIGE STOFBRUGERE DER SAMLER BRUGTE KANYLER OP I KØBENHAVNS GADER – SPRØJTEPATRULJEN I HOVEDSTADEN er instillet til FÆLLESKABSPRISEN 2018.

INDSTILLET 21. APR, 2018

SprøjtePatruljen er en gruppe af frivillige aktive stofbrugere, der rydder op i København, de går rundt med opsamlingshåndtag og en særlig sikker plasticspand og samler brugte kanyler, blodigt vat iog tomme målebægre og spritservietter – ’Sprøjteaffald’ kalder man det, som stofbrugerne på Vesterbro efterlader mange steder i bydelen. Der køres faste daglige patruljer på Indre Vesterbro, hvor der findes særligt kendte stofbrugerlokaliteter. SprøjtePatruljen er en del af BrugerForeningen og startede for godt 20 år siden. De fortjener i den grad et klap på skulderen, for en utrolig vigtig indsats.
Og så er de om nogen, et meget tydeligt bevis, på at ALLE har noget at byde ind med, selv når man har store udfordringer i hverdagen.

brugerforeningen.dk/