Velkommen til Brugerforeningens gæstebog.


 1. Lone Madsen

  Ihh ja, her behøves da ingen opdatering ALT er da helt up to date.

 2. Tina Holander

  Jeg har også kendt Til Brugerforeningen, ja første gang var på Nørrebrogade, som jeg nok ikke husker så godt, grundet andre omstændigheder (men opsøgte Brugerforeningen, da jeg selv er Bruger , så derfor er de som mange andre nok lidt slørede :_) Men jeg huskede dog nok til at komme i Korsgade, hvor de de havde mindst to fodboldbaner til rådighed,men der var stadig den varme velkomst, alt det jeg så der blev gjort, såsom sprøjte patrujlen osv der gjorde et stort indtryk, desværre formåede jeg ikke at ha den indvendige ro, til at jeg havde en daglig gang, som jeg inderst inde ønskede, at høre til et sted,hvor jeg blev taget for den jeg var som person og ikke den person jeg var.. Årene gik og i 2000 fandt jeg vej til et andet projekt kaldet FRAM, som også arbejde på at folk på metadon skulle kunne arbejde på lige vilkår som resten af den den dansk befolkning- Tænk over det det vi er de bedste , mne t at vi har kæmpet 24/7 for at måtte skaffe hvad skaffes skulle og gav ikke op jo, derfor ved vi hvad det indebærer at arbejde hårdt, hvis vi bliver taget imod igen igen som den VI er og IKKE det vi haqr gjort osv, Gir det mening det håber jeg jeg smiler,,men var også selv med til at lave en stor konference hvor jeg bla andet var med i Liverpool og Frankfurt, og så hvordan de gjorde, og invierede end fra Liverpool med, nå,,men det var der jeg så så Brugerforenignen igen da de overtog FRAMS lokaler i ca 2002 i barakkerne som ikke var store og er revet ned den dag i dag. Så mistede jeg faktisk HELT kontankten i mange år mange år, og er først nu her i 2020 at jeg hører de har fået lokaler i Nord Vest på Lygten, og TILLYKKE var oppe og se dem i sidste uge WOW WOW virkelig lækre lokaler og der er stort poitentale for BF at kunne lave det de er bedst til, og nu med en ny formand, og Jørgen er jo stadig der , til hjælp og vejledning, som jeg forstod det det HÅBER jeg at Folk vil finde vejen derhen og, være med til at BF igen kan hjalpe andre i samme i siuaton osv osv, jeg starter med mig selv, og vil få lettet Rumpetten og begynde t komme og sige til andre, der måske ville ha gavn af de sl´kal komme forbi også da en foenming UDEn brugere i dagligdagen bestemt ikke rdet samme, som når der sumrer af aktivtet og kaffekanden er tændt konstant, Igen tillykke til den nye formand , og at i er kommet tilbage,
  De bedste tanker og håb om at 2021 bliver et godt år for Brugerforeningen, håber jeg formår at blive en del af det, da jeg igen har muligheden.

  Tina H 🙂

 3. Dejlig hjemmeside I har fået, det er fedt at se vi har så god en forening!

 4. Clifford Larsen

  hej Anja..En lille hilsen herfra Tender/ tønder. Du må på forhånd undskylde min direktehed , men sådan er jeg ærlig,kærlig og lige ud af hjertet. Jeg har de sidste mange år fulgt (Brugernes Akademi ) og det store hjerte i ligger i og ærlig som jeg nu har beskrevet dig som person. Anja du vil sikkert tænke ( Hvad går det her ud på ) og det kan jeg godt forstå, selv min mor efter 40 år kniber sig stadigind i mellem i armen.Men jeg har ingen andre hensigter end at fortælle dig,trods jeg kun har mødt dig en gang ,for længe siden da i startede BA i Odensen. Du kan sikkert ikke huske mig klart nok , men Anja nu skriver jeg som jeg føler det. Man siger at kærligheden gør blind , men det er ikke tilfældet her. Jeger så klar i både hovedet og hjertet som aldrig.Jegvil rigtig gerne invitere dig såfremt du har lyst til en middag uden bagtanker. Jeg er blot totalt betaget af dig at jeg nu er nød til at gøre noget ved det.Jeghar kun reele hensigter og håber at dutagergodt imod min invitation .Såfremt du hartid og lyst er du meget velkommen til at skrive tilbage ellers tænker at du står et andet sted i dit liv. Mange kærlige hilsner C.Larsen Tønder ………….” You only have one life “

 5. Her selv været derude, savnede sådan en hjemmeside da jeg var der. I gør det godt!

 6. Fin hjemmeside, dejligt at se en som er dedikeret til dette emne, tak for det!

 7. Jeg flytte til Danmark 2013 fra Sverige meget på grund af svensk metadonbehandling der føles mer som tid bag tremmer end behandling. Jeg har prøvet at finde jer men det har ikke varet særlig nemt, prøver igen her i ugen meget taknemlig at i findes er nødt til at snakke med jer. Jørgen K er der ingen mulighed at kunne få et mobil nummer til dig?

 8. Marko Korhonen

  My congŕations to BF and mostly to Joergen and the cruw for the fantastik work for meny years. Thank you for doing a good work for drug users that has been heard and affected in some countries very well. There is lots of peoplegrateful of your work.

  My best wishes

 9. En lille hilsen, som tak for alt det i laver. Vi er flere der sætter meget stor pris på det!

  Tak 🙂

 10. Vill önska er lycka till i nya lokaler ute på Sundholm. Ni har gjort ett gott arbete i många år – hoppas ni kan fortsätta med det.

  Ha en dejlig sommar!!
  Bästa hälsningar från Skåne(Malmö, Helsingborg, Lund)

 11. Magne

  hei fra Norge,
  ønsker bare å si at jeg savner fremdeles BF i København og årene der, selv etter 46 år. Fra første dag Blågårdsgade deretteri barak- bygningen på Bogfinkevej i NV, og senest i Korsgade 30.3. i 16 år

 12. Søren Løvfelt

  God sommer til alle i BF.

 13. Bente Toft

  God sommer til alle i Brugerforeningen 🙂

 14. Erik Olsen

  Tak for al jeres arbejde – det luner!

  E. Olsen

 15. morten pedersen

  .
  håber i alle får en god sommer bare lige hilse på og sige jeg er glad for i stadigvæk eksistere jeg brugte mange timer hos jer for 8 år siden og jeg havde æren at bo lige over for formanden i jylland da vi var på ferie

 16. Alice Rasmussen

  Gennem nogle år er jeg kommet hos jer i forbindelse med tilrettelæggelsen af Brugernes Bazar i Odense. Hver gang er det en oplevelse at føle sig meget velkommen, og også blive forkælet med opmærksomhed og god mad. Tak til alle for det !

  De bedste hilsner
  Alice R.

 17. Tillykke med fødselsdagen – og tak for det gode arbejde i udfører..

 18. Anne-Mette Poulsen

  Jeg er pædagogstuderende og havde aldrig troet at det var muligt at tage stoffer og virke fuldstændigt normal, men det så jeg med egne øjne da jeg ifm. mit studie opsøgte brugerforeningen i mandags og jeg fik en rigtig spændende oplevelse. Alle som jeg mødte og talte med viste sig at være de sødest tænkelige mennesker og selv om de var på stoffer, nogle på metadon og andre på heroin, var de allesammen fattede og klare både i blik og i deres tale. Jeg blev meget klogere og mine mange fordomme fik sig et ordentlig skud for boven.
  Jeg fik at vide at jeg var velkommen en anden gang så det vil jeg tjekke ved at kigge indenfor en anden dag.
  Tak for en dejlig eftermiddag.
  Med hjertelige hilsener – Anne-Mette Poulsen

 19. Ønsker alle i Danmark/København et riktig godt nyttår. Håper det nye året vil bli mye mye bedre enn det forrige året.
  VÆR FORSIKTIG mine venner!
  En liten hilsen ifra en hardt belastet narkoman ifra Trondheim, Norge

 20. Zenia Pedersen

  Kære Brugerforeningen.

  I forbindelse med vores eksamensprojekt i journalistik på Journalisthøjskolen i Aarhus laver vi i øjeblikket en artikelserie omhandlende hepatitis c blandt stofbrugere. I den forbindelse leder vi efter en række personer, der kunne tænke sig at give et interview. Det er muligt at være anonym, hvis dette ønskes.

  Vi leder efter en eller flere personer, der er/har været smittet med hepatitis c og som har været i behandling for virussen, netop er i behandling eller venter på behandling? Vi leder også efter en person, der er smittet, men ikke har ønsket behandling.

  Vi vil gerne snakke om, hvordan det er at leve med sygdommen, hvordan behandlingen foregår, hvorfor man fx. vælger behandlingen fra og om hvordan man bliver smittet.

  I er meget velkomne til at kontakte os pr. e-mail zgspedersen@mail.dmjx.dk eller telefon: 20787087

  Med venlig hilsen
  Rasmus Nielsen og Zenia Pedersen

 21. Kim Witting Hedegaard

  Hej Rødder.

  Håber I alle har det godt og stadig får lavet en masse projekter, til gavn for jeres brugere.
  Jeg slår mine folder i Århus nu, men er fra tid til anden et smut i København.
  God jul og godt nytår til jer.

  Kim
  Tidligere “Kanylebussen” på Vesterbro

 22. Jakob Heegaard

  Tillykke med fødselsdagen BF!

 23. Allan Mortensen

  Ønsker BrugerForeningen hjerteligt tillykke med 20 års jubilæet – det er skide godt gået af den flok frivillige – der holder liv i foreningen – ønsker jer masser af held og lykke med arbejdet de næste 20 år.

  Men venlig hilsen fra
  Allan M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.